Skip to main content

Bijna een maand geleden, deelde wij de eerste status update over V2.0. En in die tussentijd is er uiteraard niet stilgezeten. De afgelopen weken heeft Sikro gewerkt aan ons V2.0 vehicle systeem. Ons doel hiermee is om meer diepgang te bieden aan het bezitten van een voertuig: klein of groot.

The Typescript Continues

Even voor de nerdgasms: sinds de vorige update zijn er 27 nieuwe commits gepushed. Daarvan zijn er 72 nieuwe TypeScript files toegevoegd in onze missie om alles om te scripten naar deze taal. Dat resulteert in zo’n 9046 nieuwe regels aan code.

Vehicles V2.0 = TESTING

Het nieuwe script voor vehicles is sinds kort grotendeels in de testfase. We willen nog niet te veel verklappen, maar spelers kunnen sowieso rekenen op de welbekende features als een car wash, cruise control, lockpicking en andere toevoeging. Maar daar stoppen we niet. Om vanuit Azure Roleplay vernieuwing en innovatie toe te voegen aan de roleplaying scene, zijn we ook druk bezig geweest met het verdiepen van autogebruik, reperaties en modificaties. Wat dit precies inhoudt en hoe dit zich zal uitten in-game, blijft nog even een geheimpje. Reken er in ieder geval maar op dat auto’s een hele andere waarde gaan krijgen en wat meer aandacht en liefde nodig zullen hebben. Perfect voor een nieuwe player economy dus!

Criminal Activities V2.0

De volgende stap zal het verbeteren en verbreden van de criminele activiteit in en rondom de stad worden. Hoe en wat dit zal inhouden voor de V2.0 versie horen jullie later…