Skip to main content

Een nieuwe maand, een nieuwe development update.

Nieuwe vehicle developer
Zoals jullie wellicht al gezien hebben, is Thrustgamer deel geworden van het development team als vehicle developer. Hij zal zich bezighouden met de handling van vehicles en het creëren van een vehicle economy voor zowel scripted als player dealerships.

V2.0 script & MDC
Ondertussen heeft Sikro natuurlijk ook niet stilgezeten. Er zijn 80 nieuwe commits (soort van mini-updates aan het script) verzet in de afgelopen maand. Dit zijn voornamelijk bug fixes om de huidige vorm van V2.0 klaar te stomen voor iets waar we later op terugkomen. Daarnaast is er weer een grote criminal activity gescript, plus wordt het MDC voor de LSPD as-we-speak onderhanden genomen.

Jobs V2.0
Blijkbaar (ik wist dit ook niet) is Sikro ook al begonnen aan een van de laatste grote systemen: de V2 van Jobs. Vrijwel alle bestaande jobs worden verbeterd en verreikt. Daarnaast voegen we ook nog een aantal nieuwe jobs toe.

Testers gezocht
Nu we richting het einde gaan van de ontwikkeling van V2, zullen we eind maart starten met het recruiten van nieuwe Testers. Deze rol is te bemachtigen via een vacature die we later deze maand plaatsen. Je zult dan deel worden van een groepje labratten die we toegang geven tot een closed beta versie van het huidige V2 script. Dit zal dus een hoop testen worden van alles wat af en stabiel is. Daarnaast voegen we stapsgewijs de laatste onderdelen toe om uiteindelijk een volledig V2.0 te kunnen stresstesten met deze Testers.

Hou de Discord dus in de gaten als je hieraan mee wilt doen 💪