Skip to main content

‘Sup, Azure community! Hier is jullie maandelijke development update weer. Helaas dit keer met wat minder inhoud dan dat we jullie normaal hopen te kunnen geven.

Real Life Roleplay
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: april was een dooie maand qua development. Waarom? Omdat zowel Beautyman als Sikro even moesten roleplayen in het echte leven. Iets met een verhuizing, nieuwe baan en gewoon andere prioriteiten. Kan gebeuren! Gelukkig zijn we sinds deze maand weer back-in-action en is Sikro weer druk bezig met de laatste V2 loodjes.

Jobs V2.0 (nog steeds)
De status is dus weinig veranderd. Jobs V2 staan nog steeds op het menu en gelukkig kunnen we daar straks redelijk snel doorheen i.v.m. ingenieuze coding skills van Sikro. Maar ja, dat moet wel gewoon eerst gebeuren. Dus. Dat.

Testers
Ondertussen hebben we wel een select groepje testers wat al druk bezig is met het slopen van de V2 closed beta. We willen iedereen bedanken voor het aanmelden. Erg fijn om jullie enthousiasme te zien. Excuus als je er niet bij zit, maar goed… keuzes moeten gemaakt worden en de hype bewaard!

De Maand mei
De komende maand wordt er dus nog steeds hard developed. Ons doel is om de openstaande systemen af te hebben en ons dan volledig te focussen op alle bugs en feedback vanuit het test team. We willen namelijk écht een volledige V2 gamemode opleveren die zo volledig mogelijk getest is.

Keep you posted and stay tuned!