Skip to main content

Voor de meeste mensen is deze periode eentje voor vakanties en niet werken… maar toch: bij Azure Roleplay wordt er gewoon gewerkt aan… wel, jobs!

Het is iets langer geleden dan dat we normaal dit soort updates willen doen, maar zoals jullie in de vorige status update konden lezen, heeft het echte leven soms wat de overhand. Toch staan we niet stil. Gelukkig maar 🙂

Jobs V2.0
Ondertussen zijn 6 van de 7 jobs V2.0 scripts geschreven en worden deze getest. Hierbij zit ook een groepscomponent en een verrijking van bestaande jobs. We doen ons best om bekende scripted jobs interessanter en socialer te maken.

Gebeurt er nog wel wat?
Zeker! Sikro werkt nog steeds elke week hard aan het script en besteed veel van zijn vrije tijd aan het afmaken van ons V2.0 script. Dit is echter een tijdsintensief project en in zo’n periode als deze, met vakanties en dergelijken, gaat het soms even wat slomer allemaal. Maar gelukkig… schijnt de zon. Of nou ja, niet terwijl ik dit schrijf. ☔🌧

Wanneer gaat V2.0 live?
Ergens dit jaar? Dat hopen we sowieso. We zijn vastberaden om zo snel mogelijk open te gaan, maar toch is het zo dat we ook niet open willen zonder dat alles écht goed werkt. Die fout maakte we bij V1.0 en willen we nu niet nog eens maken. Als deze poging niet slaagt dan is de kans groot dat er geen V3.0 of iets in die trant komt.

Blijf dus vooral lekker in deze Discord chillen voor de maandelijkse updates en andere nieuwtjes. Zodra er meer te vertellen is, zullen we dit uiteraard met jullie delen. En tot die tijd… geduld is een schone zaak.