Skip to main content

Jullie lezen het goed… Azure Roleplay gaat voor nu even terug naar de tekentafel. Zoals in eerdere berichten al aangegeven, zijn wij als staff-team van mening dat de server/het script nog niet tot zijn recht komt in de huidige vorm. Er is te veel concurrentie van FiveM servers met uitgebreide scripts die bepaalde verwachtingen stellen, die wij als eerste NL RAGE MP server niet kunnen beamen. Daarom hebben we gisteravond een aantal besluiten genomen.

De server zal voorlopig sluiten

Gezien niemand momenteel meer speelt en wij onze development focussen op grote updates, is er besloten om de server en TeamSpeak voorlopig te sluiten. Daarnaast betalen Sikro en Beautyman dit ook al vanaf het begin uit eigen zak en financieel is het dus niet optimaal om dit in deze fase door te zetten. Wij blijven developen op lokale servers.

De community & Azure als eerste Nederlandse RAGE MP server

Zoals we weten, is Azure de eerste Nederlandse roleplay server op RAGE MP. Een mooie pioniers rol die ons met de V1 versie van de server veel heeft doen leren door trial-and-error. Wij zijn erg trots op wat we tot nu toe hebben kunnen neerzetten en de mensen die zich in deze community bevinden. Daarom willen we graag de Discord blijven updaten met nieuwtjes en previews, terwijl we werken aan de volgende versie.

Azure Roleplay V2.0

Het staff-team heeft een concrete scope geformuleerd van een versie 2.0 die we in de komende tijd willen gaan developen. Met deze V2.0 hopen we in een aantal maanden tijd terug te kunnen komen om een volledige roleplay ervaring aan te bieden, zodat we kunnen concurreren met onze concullega servers. Denk hierbij aan basiselementen die momenteel missen zoals vehicle mods, crafing, maar ook meer criminele elementen. Deze updates zullen hier op de Discord geteased worden, terwijl het dev team druk bezig is met het ontwikkelen. We hopen dan ook dat iedereen die het concept van Azure Roleplay succes toewenst, hier in de Discord zal blijven, zodat de community niet vervalt. Thanks voor nu en tot snel!