Skip to main content

2021. Een kut jaar? Het jaar waarin Azure Roleplay lanceerde? Het jaar waarin Azure Roleplay weer dicht ging. Allemaal waar wat ons betreft. En daarom hopen we dan ook dat 2022 wat leukers gaat brengen… en blijft vasthouden. Met deze post willen we graag even terugblikken op 2021 en vooruitkijken naar 2022. Het jaar waarin Azure Roleplay haar V2.0 gaat lanceren.

De V1.0 lancering

Op 1 februari 2021 om 20:00 opende de deuren van Azure als eerste Nederlandse voice roleplay server op RAGE MP. Niet zonder horten of stoten, want 6 crashes verder, konden mensen pas eindelijk spelen. Het was wellicht een voorboden voor het feit dat ons script simpelweg nog niet af en/of compleet was. Ondanks dat we heel blij waren met onze kleine, maar fijne, community, besloten we toch om in september de deuren te sluiten en terug naar de tekentafel te gaan voor een V2.0

De V2.0 ontwikkeling

De afgelopen maanden is Sikro, samen met het staff-team, druk bezig geweest met de nieuwe V2.0 relaunch. Een update waarbij we veel zullen aanpassen, maar ook welbekende (en nieuwe) systemen zullen toevoegen. Om zo een script aan te kunnen bieden die ook op de lange termijn interessant is en blijft voor spelers.

Tegenslagen, RAGE updates en feestdagen

In de laatste development update, konden jullie al lezen dat het nieuwe vehicle systeem in de test fase is belandt. Onze volgende stap richt zich op de illegale roleplay. Maar ondanks dat, gaan we toch wat langzamer dan gehoopt. Dit komt onderandere door RAGE en GTA updates die vaak niet meteen werkte, maar ook door de feestdagen en simpelweg het feit dat dit allemaal vanuit hobby wordt onderhouden.

Het jaar 2022

Maar toch willen we deze post niet op een negatieve noot afsluiten. En omdat het een aankondiging is, moeten we natuurlijk ook iets aankondigen… een lanceringsdatum is het helaas nog niet, maar voor nu kunnen we wel al delen dat uiterlijk in maart 2022 een stress-test zal starten waar men, op uitnodiging, aan mee kan gaan doen. En na die test… de launch?! 😏