Skip to main content

Zien jullie die progressie tracker linksboven bij Discord? Die staat nu bijna op 80%. Wat betekent dat eigenlijk? Nou, ondanks dat Sikro nu aan het klussen en verhuizen is, heeft hij het V2 script -bijna- af. Nog 2 kleine systemen en 1 groot systeem en het V2 script is compleet.

Wat is er tot nu toe gedaan?

Die 80% die af is, is een hoop. Naast dat ons script nu Typescript gecodeerd is, zijn er een hoop extra systemen toegevoegd. Denk aan een uitgebreidere telefoon, een witwas systeem, vehicle mods en nog veel meer… Voor nu houden we dat even geheim tot de trailer. Testers voor V2 Om alles wat er nu is te testen, heeft het staff-team zelf al een hoop bug reports ingediend. Veel hiervan zijn we nu aan het fixen en afronden, zodat we de volgende stap kunnen nemen: Testers aannemen. Deze Testers zullen gezamenlijk het huidige V2 script testen en feedbacken. Meer hierover in vacatures.

Wanneer gaan jullie V2 lanceren?

Goeie vraag! Weten we zelf ook nog niet. Naast een verhuizing van Sikro, heeft iedereen een privéleven en doen we dit als passie/hobby project. Met de progressie tracker willen we jullie zoveel mogelijk inzicht geven in de… progressie. Maar om hier nu een deadline aan te binden, lijkt ons geen goed plan. Ons doel is om, na deze relaunch, vol voor V2 te gaan en dit door te zetten. Dus dat doen we dan ook graag in één keer goed. Dat betekent: alles af wat we af willen hebben en alles getest/gefeedbacked. Zo hopen we te verzekeren dat alles wat V2 brengt… ook echt V2-waardig is.

Nou, wat doe je hier nu nog? Ga solliciteren op die Tester positie en help ons verder!